Denne side - og min coaching for unge og teenagere - er til unge mellem 12 og 20 år, og deres forældre. Til unge der vil lære sig selv bedre at kende og blive den bedste udgave af sig selv.


Coaching og kurser til unge og teenagere er til dig, der har lyst til at finde glæde - til dig der vil finde dine styrker og som ikke gider ha’ det dårligt mere... ikke vil føle dig misforstået eller alene... eller have ondt i maven... være ked af det...


Kort sagt: til dig der ønsker at udvikle dig i en positiv retning. Alle er gode til noget og er noget helt særligt. Coaching styrker dit selvværd og optimere dit personlige potentiale. Min coaching vil give glæde, selvværd og power. Du bliver den bedste udgave af DIG! Uanset hvad du går og tumler med kan individuel coaching og mine forskellige forløb, gøre noget godt for dig.


Jeg tilbyder enkelte coachinger, som bestilles efter behov eller forløb af f.eks 8 gange - og jeg har nogle rigtig gode forløb som kombinere nogle af de ting jeg ellers arbejder med. Læs mere om teenageforløbene og se hvad der passer bedst til dig. Det foregår i helhedsHUSET på Tåsinge. Bus fra Svendborg og Rudkøbing holder lige udenfor døren.


Coaching vil give dig mere glæde, power og selvværd. Du kan blive lige nøjagtig det du gerne vil være. Teenagecoachning / ungecoaching gør dig til den bedste udgave af DIG!


Se hvad coaching kan gøre for dig, og læs også mere om hvad coaching egentlig er.

 


Læs mere her - OG brug linkene til mere info længere oppe...

Teenager og ungecoaching

For nogen unge - eller for ret mange faktisk - er teenagetiden en svær tid. Det er ikke ualmindeligt at teenagere har stress eller stresslignende symptomer som ondt i hoved eller mave, dårligt selvværd og selvtillid, træthed og en følelse af ikke at kunne overskue hverdagen. Generthed, ensomhed og ked-af-det-hed er for mange også almindelige følelser. Det er tiden, hvor kærestesorg og jalousi kan overskygge alt andet, og hvor eksamensangst og præstationsangst kan betyde, at en ung teenager ikke får vist hvad han/hun virkelig kan i skolen. Og selvom mange føler noget af dette, skal man ikke tro at det skal være sådan - FOR DU KAN GØRE NOGET VED DET! For nogle bliver det hele desværre for meget, og de kan ende med at få selvskadende adfærd, blive misbrugere eller kriminelle. Andre ender med en depression. Heldigvis er det ikke flertallet! Men uanset om det er et “lille” eller et “stort” problem, man som teenager går og tumler med, så er det vigtigt at gøre noget ved det - og helst tage det i opløbet. Gør noget andet end det der ikke virker!  - selvom det ikke altid er let.

Jeg har hele mit arbejdsliv arbejdet med unge mennesker - teenagere, og denne viden bruger jeg i min coaching af unge. Jeg kender problemstillingerne og ved hvor svært det kan være. Og selvom mange teenagere heldigvis har dejlige og kompetente forældre, så er det ikke altid forældrene, der kan hjælpe de unge bedst her. Ofte kommer følelserne i vejen... Derfor er coaching og udviklingsforløb - fra en ungecoach - en god ide for teenagere. Hvad er coaching og hvad kan coaching.


Susanne bruger forskellige redskaber fra bl.a. NLP, coaching, mentaltræning, hypnoterapi, mindfulness og The Work, og sammensætter programmer der giver den unge teenager mod på livet, selvindsigt og selvværd, glæde og power. Værktøjerne kan bruges og sammensættes forskelligt - til næsten enhver problemstilling. Det kræver selvfølgelig  at  den unge / teenageren kommer med et åbent sind og er villig til at arbejde positivt med opgaverne. Og at den unge gerne vil i coaching. Susanne har arbejdet med teenagere i over 20 år, og ønsker fortsat at gøre en positiv forskel. Du kan læse mere om Susanne her!


Teenage coaching - coaching af unge mellem 12 - 19 år

Teenageoaching er for teenagere, for unge mennesker, der gerne vil have teenagetiden til at forløbe godt og så gnidningsløst som muligt.


Lige nu har jeg - foruden det jeg kalder almindelig coaching - følgende teenagekurser og forløb:


U-power er et forløb over 3 måneder med 10 spændende eftermiddage/aftner.

Forløbet kombinere læring, coaching og udvikling på en måde, så det er sjovt at være med, og samtidig giver en masse positiv power. For teenagere på Syd- og Midtfyn. Ringe, Fåborg, Svendborg & Langeland.U-camp er et 3 måneders forløb, med 3 weekend-ophold.

Forløbet kombinere outdoor living, teambuilding, læring og udvikling på en sjov og udfordrende måde, der giver selvværd og power. Kom fra hele landet. Århus, Ålborg, København og selvfølgelig også fra Sydfyn.

Se U-camps hjemmeside her!


U-grow er et forløb der sammensættes efter de unges behov.

Her inddrages have- og naturterapi sammen med mange af de andre ting jeg arbejder med, for at give følelsen af ligeværd, tro på sig selv og udvikling i en positiv retning. Forløbet kan laves på mange måder, et eksempel kan du finde mere om her!


Forløb for teenagere, teenagekursus og teenagecoaching foregår på Fyn - Svendborg eller Langeland. Teenage coachingen foregår i Landet på Tåsinge, hvis andet ikke aftales, det kan dog også foregå på teenagerens skole eller i hjemmet og over skype.


Læs mere om teenageforløbene.


“Jeg glæder mig til at høre hvad jeg kan hjælpe dig og din teenager med”

Tilmelding kan ske pr. telefon eller mail - ligesom spørgsmål og mere info. Kontaktinformation!


FØLG OS PÅ FACEBOOK

 
Føler du dig nogle gange alene og ikke helt forstået?har_du_det_sadan.html
gode venner, sjove øvelser, et sted man kan tale frit    - ta’ på U power!teenagekursus_og_forlb.html

Metamind i helhedshuset v/Susanne Gregersen - tlf  20  809  909

TILBUD 

KURSUS og COACHING
U-power
2 kursus for unge 
13 til 16 år
og 17 til 20 år 
For mere selvværd og glæde. For at turde sige mere i skolen og vise hvem man virkelig er...
plus eksamenstræning!

tilbud: 3875.- kr
6 eftermiddage plus 3 personlige coachinger