teenagecoach.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coaching er et  forløb med personlige samtaler og opgaver der styrker dig og samtidig er sjove, lærerige  & udfordrende.

-book gratis intro samtale om forløb eller coaching

 
 

Hvad er teenage- og ungecoaching?                                           


Coaching er en metode - nogle spørgsmål – til at komme ind til kernen af DIG, og finde svar på de ting du som ung eller teenager går og tumler med. Coaching handler om at skabe refleksion - tanker i dig - og læring, og om at fjerne de barrierer, de forhindringer i dig selv, der kan hindre dig i at være glad, og at du når dine mål. Coaching drejer sig om nutiden og fremtiden og tager udgangspunkt i din måde at se verden på. Derfor er accept af den du er, og det du står for, det vigtigste for mig. 

Teenage- og ungecoaching drejer sig om, at se verden fra en lidt anden side end du er vant til, og gerne med en anelse humor :-)


Det er kun dig der kender svarene på mine spørgsmål, og det der er bedst for dig. Jeg hjælper dig med at blive bevidst om, hvad svarene er. I min teenagecoaching er det IKKE mig der kommer med svar og løsninger. Jeg guider og coacher dig så du selv finder ud af, hvad der er rigtigt for dig! Overordnet sælger jeg 2 forskellige produkter til unge: coaching og forløb - se hvad det kan gøre for dig!


Susanne Gregersen - tlf  20  809  909 -  susanne.gregersen@gmail.com

Personlig coaching
individuelt forløb a` 8 gange  normalpris 4400.-   NU KUN 3500 kr

-tillæg for hypnoterapi i forløbet: 900 kr.